Varmat yhteydet yrityksellesi

Vauhtia liiketoimintaan. Toteutamme yrityksesi tietoverkko- ja kyberturvallisuusratkaisut varmoin ottein.

Me Cinialla rakennamme tulevaisuutta mahdollistamalla yrityksille ja organisaatioille kattavat tietoliikenne- ja kyberturvallisuusratkaisut. Meiltä saat sekä luotettavat internetyhteydet, sisä- ja yritysverkot että monipuoliset konesali- ja pilvipalvelut. Näistä koostamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, jossa tietoturvallisuus on aina sisäänrakennettua. Palkittu Service Deskimme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri.

cinia_connect_kuvitus_responsive

Internetyhteydet yrityksellesi

Tietoliikenneyhteydet ovat yrityksesi kivijalka

Cinia on yrityksesi operaattori – joustava ja kokenut tietoliikenneyhteyksien ammattilainen.

Meiltä saat yrityksesi internetyhteydet yksilöidyin ominaisuuksin. Liittymiemme nopeudet kohoavat jopa 100 gigabittiin sekunnissa. Lisäksi voit valita varayhteydet joko kiinteänä tai mobiilisti, palvelunestohyökkäyksen suojauksen sekä VPN- ja palomuuripalveluita. Tarjoamme myös liityntäyhteydet konesaleihin ja julkipilviin.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että asiakaspalvelumme on aina tavoitettavissa ja että vasteaikamme vikatilanteissa on huippuluokkaa. Viestintämme on läpinäkyvää ja varmistamme, että yrityksesi on palveluistaan aina ajan tasalla.  

KYSY LISÄÄ
Cinia tarjoaa yhteydet konesali- ja pilvipalveluihin

Yhteydet konesaleihin ja pilvipalveluihin

Erityisesti pilvipalvelujen käytettävyyden ja laadun kannalta nopeat ja turvalliset yhteydet ovat kriittinen tekijä. Me Cinialla varmistamme yrityksellesi sujuvat konesaliyhteydet ilman kulkua julkisen verkon kautta. 

Konesaliyhteydet ovat nopeita, helppoja ja niiden kapasiteetti on omaa luokkaansa. Tarjoamme toimintavarmoja yhteyksiä asiakkaidemme ja konesalien välille. Kansainväliset yhteydet kulkeutuvat Cinian omaa luotettavaa merikaapelia pitkin, joka kiidättää tiedon esimerkiksi Helsingistä Frankfurtiin ja takaisin 19,7 millisekunnissa.

Meiltä saat toimintavarmat, valvotut ja suorituskykyiset yhteydet, joissa yhdistyvät kustannustehokkuus sekä tasalaatuisten yhteyksien tuoma palvelutasotakuu. Yrityksesi voi ongelmitta liikennöidä samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien pilvipalveluihin. Mahdollistamme pilviresurssien hankkimisen sieltä, mistä se kulloinkin on edullisinta ja tarkoituksenmukaisinta.

KYSY LISÄÄ

Verkkoratkaisut ja tietoturvallisuus

Yritysverkko

Cinian yritysverkko yhdistää toimipisteesi ja palvelusi yhdeksi hallituksi verkkokokonaisuudeksi, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Toteutustapana yritysverkossa voi olla esimerkiksi MPLS-verkko tai SDWAN-ratkaisu.

Useat toimipaikat sekä etätyöskentely vaativat tehokkaat ja toimivat suojatut tietoliikenneyhteydet. Cinian palvelutarjonta varmistaa, että yrityksessäsi liikkuva tieto on turvattu aina salattujen yhteyksien avulla.

Sisäverkko

Meiltä saat suorituskykyisen ja modernin sisäverkon toimistojenne ja toimipisteidenne edellytyksin. Nopea, varma ja turvallinen sisäverkko kytkee yrityksesi yhteisiin palveluihin.

Huolehdimme lähiverkosta kokonaisvaltaisesti aina teknologiavalintoihin asti. Avaimet käteen -ratkaisu, Cinian jatkuva kehitysprosessi sekä vuorokauden ympäri avoinna oleva valvonta- ja hallintapalvelu raivaavat yrityksellesi aikaa keskittyä liiketoimintasi oleellisimpiin tekijöihin.

Kyberturvallisuus

Tarjoamme joustavat kyberturvallisuusratkaisut liiketoimintasi eri vaiheisiin. Valvomme toimintaympäristöäsi sekä havainnoimme ja torjumme palvelunestohyökkäyksiä.

Turvasi ytimenä on 24/7-palveleva valvomo, joka toimii tietoturvaluokitelluissa ja pääsyrajoitetuissa tiloissa. Järjestelmät toteutetaan Cinian konesaleissa, jotka ovat fyysisesti erillään muusta tuotantoinfrastruktuurista. Kaikki kerätty data säilytetään ja käsitellään Suomessa.

Cinia on yhteyksien asiantuntija

Yhteyksien asiantuntija palveluksessasi

Me Cinialla olemme vuodesta toiseen keränneet kumppaneiltamme kiitosta asiakaspalvelustamme ja ratkaisuistamme. Tällä hetkellä palvelemme tuhansia asiakkaita, kaikilta toimialoilta ympäri Suomen, yli 350 asiantuntijan voimin. Luotettavuus sekä palveluiden toimivuus ja laatu ovat arvoja, jotka jaamme asiakkaidemme kanssa.

Olemme toimittaneet suomalaisille parempia yhteyksiä jo vuodesta 1861 lähtien, jolloin ensimmäinen lennätinlinja otettiin käyttöön maassamme. Vaikka nimemme ja toimintamme on vuosien saatossa muuttunut yhdessä ajan ilmiöiden kanssa, on yksi asia yhä ylitse muun: toimivat yhteydet ovat meille sydämen asia.

Työskentelymme korkeasta laadusta kertovat meille myönnetyt tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän sertifikaatti ISO/IEC 27001:2013, kyberturvallisuussertifikaatti Finnish Cyber Security Certificate sekä Puolustusvoimien myöntämä yritysturvallisuustodistus Facility Security Clearance.

KYSY LISÄÄ

Kysy meiltä

Olemme asiantuntijasi tietoverkko- ja kyberturvallisuushaasteissa. Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan juuri sinun yrityksellesi sopivista ratkaisuista. Asiantuntemuksemme on käytettävissäsi!  

 

Aleksi Arpalahti

Aleksi Arpalahti

Yritysmyynti

+358 44 0671 227
aleksi.arpalahti@cinia.fi

Jan Forss

Jan Forss

Yritysmyynti

+358 40 922 3120
jan.forss@cinia.fi

Timo Mikkonen

Timo Mikkonen

Yritysmyynti

+358 45 7820 0601
timo.mikkonen@cinia.fi

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai kysy lisätietoja!

Kerro haasteesi ja jätä yhteystietosi.

Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä! 

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, voit myös tilata pelkän uutiskirjeemme täältä.